Ai nevoie de o agentie web design Bucuresti?

Cauti agentie web design Bucuresti? Alegerea poate fi dificila daca nu stii care sunt caracteristicile care separa o agentie buna de una neperformanta. Iti vom arata in continuare care sunt elementele care le separa pe cele doua.

Aceasta cu siguranta nu este o decizie pe care trebuie sa o iei repede si sub influenta emotiilor. In fond website-ul este agentul tau de vanzari si el va genera clienti sau vanzari DOAR daca este gandit in aceasta directie.

agentie web design Bucuresti

O agentie buna te asculta

Nimeni nu iti cunoaste mai bine afacerea ca tine. Esti singurul care stie ce functioneaza si ce nu. Daca o agentie web design Bucuresti NU iti asculta ideile, sfaturile, nu COLABOREAZA cu tine, atunci poti fi sigur ca nu ai facut alegerea corecta.

Portofoliu confuz

Cel mai rapid mod de a verifica daca o agentie de web design chiar face ceea ce spune, este sa verifici portofoliul. GRESEALA des intalnita este de a te multumi doar cu screenshot-uri ale website-urilor realizate. Daca nu gasesti link-uri catre site-urile respective, cere sa ti se dea. In acest mod vei vedea daca varianta live corespunde cu ce ai vazut in portofoliu. Verifica ca varianta pe mobil sa se incadreze bine, viteza de incarcare sa fie mica, estetica si copywriting-ul.

Agentia are preturi foarte mici

Daca o agentie de creare site Bucuresti are preturi ridicol de mici, vorbim de cateva sute de euro, acesta este un semn ca modelul de business ales este cantitatea nu calitatea. Ti se va livra un website probabil in 10 zile, construit pe un template WordPress pe care alte 5000 de site-uri il folosesc. Acesta este un semn ca serviciile respective de creare site Bucuresti, nu sunt ceea ce cauti.

Inca nu ai ales o agentie web design Bucuresti?

Echipa KlientUp pune si va pune tot timpul accent pe interactiunea cu tine ca si client. Fara a te cunoaste, atat cat se poate, pe tine ca om, antreprenor, fara a-ti cunoaste afacerea, ce te motiveaza sa treci peste obstacole, ne este aproape imposibil sa iti construim un website care sa iti ajute business-ul.

Putem să te surprindem plăcut!

Bate-ne la ușă. Răspundem tot timpul.

PROVOCARE
 
Alătură-te comunităţii KlientUp pentru a fi la curent cu abordări funcţionale şi trenduri din web design.
DA! Mă abonez
close-link