10 extensii Chrome care îți pot face viața mai ușoară

  • 373
    Shares

Sunt mii de extensii chrome disponibile insă doar câteva merită cu adevărat atenția noastră.

Îți poți personaliza browserul Chrome în nenumărate moduri pentru a te ajuta zi de zi să fi mai productiv. Am ales 10 dintre ele pe care le-am testat și pe care le folosesc zilnic.

LinkedIn Sales Navigator

S-ar putea să fiți deja familiarizați cu LinkedIn Sales Navigator – dar chiar dacă ați încercat sau nu, puteți folosi extensia, deoarece funcționează atât pentru cei care au un cont gratuit, cât și pentru cei care au Instrumentul de navigare prin LinkedIn.

În funcție de contul pe care îl ai, vei obține beneficii și caracteristici diferite:

  • Cont LinkedIn Free – vezi profilul oricărui contact din Gmail, trecând cu mouse-ul peste adresa lor de e-mail – vei putea vedea direct informații importante din profilul lor LinkedIn fără a părăsi Gmail.
  • Cont Sales Navigator – dacă ai acces complet la LinkedIn Sales Navigator, vei utiliza extensia pentru a salva rapid contactele ca potențiali clienți și aveți acces la „TeamLink”, care vă ajută să găsiți conexiuni comune cu ei.

Google Analytics URL Builder

Etichetați adresele URL și urmărește cu ușurință toate campaniile.

Cu ajutorul Google Analytics URL Builder, poți crea coduri personalizate pentru un link, făcând astfel procesul de urmărire mai ușor.

După ce ai instalat, dă click pe pictogramă și aceasta va capta automat adresa URL a paginii pe care o vizualizezi. Apoi, completează câmpurile necesare, cum ar fi sursa, mediul, campania etc. și va genera automat adresa URL finală, care ar putea fi redusă cu ajutorul Bitly.

După ce link-ul este gata, îl poți promova pe social media și urmări utilizând contul tău Google Analytics.

INFO: Clientii nostri au avut incredere sa lucreze cu noi pentru a-si imbunatati imaginea in online vezi portofoliu web design

The Great Suspender

The Great Suspender face exact ce se aude că face, suspendă automat tab-urile deschise in Chrome.

De ce ai face asta?

Dacă ești ca mine și ai deschise 20 de tab-uri în același timp asta inseamnă că resursele laptop-ului sau PC-ului sunt consumate masiv și de ele. The Great Suspender le suspendă până te întorci la ele și le reactivezi.

Soapbox — Video Recorder

Dacă deja ai luat în serios video marketing-ul, atunci Soapbox (creat de Wistia) este exact ce îți trebuie.

Soapbox înregistrează ecranul computerului și camera simultan. Odată ce ai terminat înregistrarea unui videoclip, poți utiliza editorul pentru a comuta ceea ce se vede la un moment dat. Poți alege să îți arăți fața, ecranul sau ambele într-o manieră de tip split-screen. Foarte util în zona de video marketing.

Keywords Everywhere

Keywords Everywhere te ajută să verifici costul per click pentru anumite cuvinte cheie și să verifici volumul de căutări pe Google. Nu va mai trebui să pierzi timp căutând cu alte tool-uri ce ai nevoie pentru că vei informația direct în browser.

Ușor de activat și de folosit, Keywords Everywhere este una dintre extensiile chrome pe care TREBUIE să le ai.

Evernote Web Clipper

Evernote Web Clipper este unul dintre cele mai bune instrumente de tip web clipper. Dacă munca ta implică navigarea pe web tot timpul – de exemplu, sunteți scriitor de știri sau articole (sau doriți să fiți informat).

Cum te ajută?

Poate vrei să salvezi doar partea text a unui articol, pentru o citire simplă, fără toate imaginile din ea. Poți salva doar articolul în sine, în formă simplificată, fără toate graficele sau chiar întreaga pagină dacă dorești.

Pixlr Editor

Pixlr Editor este o aplicașie completă pentru editarea de imagini gratuite pentru blogul sau websiteul tău. Are caracteristici asemănătoare cu Photoshop sau GIMP păstrând totuși proporțiile.

Poți ajusta destul de ușor saturația, curbele sau luminozitatea imaginilor. Oferă, de asemenea, o mulțime de filtre, cum ar fi tilt-shift, blur gaussian, glamour și multe altele.

LastPass

Să ții minte zeci de parole este ușor inuman și fără un manager de parole esti chiar imposibil.

Varianta gratuită LastPass are o mulțime de caracteristici, mai mult decât unii dintre concurenții săi plătiți și se sincronizează pe toate dispozitivele Windows, macOS, Android și iOS.

În ciuda unor probleme minore, LastPass încă are mai multe caracteristici decât aproape orice alt manager de parole gratuit. Raportul despre puterea parolei și schimbarea automată a acesteia sunt caracteristici neobișnuite în produsele gratuite.

Click&Clean

Dacă navigezi foarte mult pe web, te poți aștepta ca browserul să aibă un cache mare lucru care poate încetini viteza de navigare. De asemenea, poate afecta rezultatele căutării afișate, ceea ce nu este grozav dacă verifici poziția unor cuvinte cheie.

Dacă vrei să vă ștergi cookie-urile și istoricul într-un singur click, atunci Click & Clean este o extensie bună pentru tine. Poți șterge adresele URL introduse, memoria cache, cookie-urile și istoricul de descărcare și de navigare.

Hunter

În calitate de marketer, să ajungi la potențialii parteneri este o luptă constantă. Este nevoie de mult research pentru a găsi adrese de mail pe care să le folosești ca metodă de promovare.

Hunter îți găsește cu ușurință adrese de e-mail asociate cu website-ul respectiv.

Ce trebuie să reții

Chiar dacă sunt foarte multe extensii chrome care sunt utile, trebuie să reziști tentației de a instala prea multe pentru că îți vor consuma foarte mult RAM.

Un număr recomandat de extensii nu se poate oferi fiindcă fiecare PC sau laptop este diferit. Monitorizează cu atenție consumul de RAM și dacă este nevoie mai dezintalează din ele.


  • 373
    Shares