Imagini gratuite

Am colecționat 32 de site-uri cu imagini stock gratuite de înaltă calitate, rezoluție mare și de o varietate impresionantă. Le poți folosi în orice domeniu de activitate.

Crearea unei conexiuni

Rolul imaginilor in branding

Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte. De aceea, imaginile stock nu trebuie alese la întâmplare, ci în funcție de publicul tău țintă. Imaginile pe care le folosești trebuie să creeze o conexiune, să transmită mesajul potrivit. Ține cont de faptul că utilizatorii de internet sunt din ce în ce mai experimentați și pretențioși.

Orice brand încorporează în activitatea online elemente vizuale, fie că vorbim de articole de blog, postări social media sau reclame. Alegerea imaginilor potrivite face diferența dintre un conținut memorabil și unul care este ușor uitat de cititori.

Am creat pentru tine această listă cu cele 32 de site-uri de imagini gratuite tocmai pentru a te ajuta să elimini timpul pierdut cu alegerea imaginilor potrivite.

DISTRIBUIE ȘI ALTOR OAMENI CA TINE. ÎȚI VOR MULȚUMI MAI TÂRZIU.

43Shares

Spune-ți povestea

Orice brand, personal sau corporate, trebuie să își spună povestea și, cu ajutorul imaginilor, să creeze o emoție puternică.
Citeste materialele de mai jos