Intrebări și răspunsuri

Cât costă un site web?

Întrebarea nu are un răspuns simplu. Fiecare site web este diferit și necesită abordări diferite. Înainte de oferi un preț, trebuie să aflăm care îți sunt nevoile tocmai ca să putem oferi soluția corectă. Majoritatea site-urilor create de noi, ca și costuri, se încadrează în intervalul de preț 700€ – 4000€ .

Cât durează realizarea unui site web?

În medie, crearea unui site durează între 4 și 8 săptămâni dar ritmul unui proiect este stabilit și de către tine ca și client. Este importantă disponibilitatea și implicarea ta în fazele inițiale ale proiectului, durata de realizare a content-ului, cât și rapiditatea cu care vei acorda feeback-urile.

Creați doar website-uri în WordPress?

Răspunsul este da. WordPress este un sistem de management al conținutului foarte ușor de folosit de tine ca și client. Vei primi asistență gratuită din partea noastră în gestionarea website-ului. Am ales să ne specializăm exclusiv pe WordPress pentru a oferi servicii de înaltă calitate. Nu ne implicăm în proiecte ce presupun realizarea de magazine online pe WordPress.

Ce tip de teme WordPress folosiți?

De cele mai multe ori temele WordPress predefinite sunt suficiente, ca și cerințe, pentru crearea unui site de prezentare. La nevoie, putem crea si teme custom, cu design și structura create mai întăi ca machetă grafică. Timpul de execuție cât și costurile sunt diferite comparativ cu cele ale unei teme predefinite.

Voi putea să actualizez singur website-ul?

Da. Ne dorim şi chiar încurajăm să preiei controlul asupra propriului tău website și să înveți să îl gestionezi. Îţi vom oferi consultanţă şi tutoriale video dacă este necesar.

Va fi website-ul creat vizibil pe dispozitivele mobile?

Absolut! Toate site-urile dezvoltate de noi sunt create la cele mai înalte standarde de performanţă, atât tehnic cât şi din punct de vedere al utilizării lui pe dispozitivele mobile.

Cum se face plata proiectului?

Pentru proiectele de până în 2000€, se percepe un avans de 50% urmând ca restul de 50% sa fie achitaţi la terminarea website-ului. Pentru proiectele ce depăşesc suma de 2000€, vom crea împreună un sistem de plată eşalonat pe mai multe luni, în funcție de bugetul tău și durata de timp a proiectului.

Ce servicii sunt incluse în preţul final?

Am inclus preţul final toate cele 3 componente de care ai nevoie pentru a crea un site web: creare logo, creare conţinut, creare site. În acest fel te poţi asigura că există aceeaşi calitate şi implicare în toate cele 3 servicii menţionate mai sus.

Oferiţi hosting şi achiziţionare domeniu?

Nu. Noi suntem de părere că aceste două servicii ar trebui achiziţionate de către client pentru a putea evita neplăceri şi complicaţii ce pot apărea pe parcurs, respectiv pe viitor. Nu oferim servicii de hosting și nu suntem responsabili de orice situații care pot apărea din cauza serverelor folosite de client.

Cum mă veți ajuta după ce site-ul este gata?

Odată ce site-ul este gata, trebuie constant să te ocupi de mentenanța acestuia, pentru a fi sigur că îți aduce rezultate. Noi te putem ajuta cu mentenanța tehnică și a conținutului: actualizare module, remediere erori tehnice, optimizare viteză de încărcare, administrare blog, publicare de noi articole, adăugare texte noi dacă e cazul, creare plan editorial pentru articole noi, realizare rapoarte privind starea indexării și erorile folosind tool-uri precum Google Analytics și Search Console. Toate acestea pot fi incluse în abonamente lunare ale căror tarife pornesc de la 150 € lunar.

Servicii oferite

Orice ecran crează o oportunitate

Nu pierde timp preţios așteptând să impresionezi. Cu toţi cei care interacţionează online cu brandul tău, de pe orice ecran, trebuie să te conectezi. Nu există altă cale.