De mult căutam un partener de încredere pentru web design. Am încercat cu mulți programatori dar relația noastră nu a fost compatibilă. Însă, de când am început să lucrez cu Iulian și KlientUp, nu aș mai lucra cu nimeni altcineva.
Detalii proiect

Fondator, DCMDesign
DCM Design avea nevoie de o nouă interfață adaptată clienților noștri din zona premium. Echipa KlientUp a înțeles din primul moment viziunea mea și am avut încredere în ei că vor duce proiectul la bun sfârșit. Bravo băieți!
Detalii proiect

Si mai multe proiecte


Fondator, KlientUp

Vrei să lucrăm împreună la povestea ta?

Indiferent de situația în care te afli în prezent, noi te putem ajuta. Știm toate dedesubturile platformei WordPress și suntem pregătiți să contribuim la crearea imaginii tale online. Site-ul tău de prezentare este oglinda afacerii tale și ea trebuie să fie mereu impecabilă și transparentă.

Cu ajutorul soluțiilor din bukătăria noastră, adăugăm sarea și piperul de care are nevoie website-ul tău de prezentare ca să atragă mai mulți clienți. Proiectul tău, indiferent cât de simplu sau complex este, va avea alocată o echipă formată din programator, designer grafic și manager de conținut. Astfel, vei beneficia de toate ingredientele care stau la baza unui site de prezentare unic, original și atractiv pentru potențialii tăi clienți.

Suntem aici, la dispoziția ta, la un klick distanță

Kontactează-ne