• Online din 2012
  • Vizitatori/luna 16.000
  • Articole 660+

Trecerea de la un blog clasic de succes la un website de agentie este o adevarata proba de foc pentru oricine. In cazul unui redesign, sunt foarte multe elemente de design si nu numai care trebuiesc luate in considerare. Catalin a apelat la KlientUp pentru a face tranzitia fara a pierde din trafic si pentru cu totul alta structura decat cea existenta.


Romanian Copywriter este proiectul meu de suflet încă de la lansare, din 2012. Totul a pornit cu un blog realizat de mine în WordPress, fără prea multe cunoștințe. Pe parcurs, blogul a crescut odată cu mine și la fel și cererea pentru servicii de copywriting și content writing. De aceea, am decis să fac o schimbare și am înființat, în 2017, agenția Romanian Copywriter. Agenția avea nevoie de un website modern, diferit și adaptat cerințelor actuale. Atunci am început să colaborez cu Iulian și KlientUp. M-am lăsat în totalitate pe mâna lui și nu regret nicio clipă decizia luată.

Provocarea

Cel mai dificil task a fost acela de a include partea de blog in design-ul nou. Acest lucru de obicei inseamna folosirea aceleasi dimensiuni in pixels pentru ca elementele grafice (imagini) sa se alinieze corect. De asemenea schimbarea tipografiei (familii noi de fonturi, marimea in pixels etc) creaza o alta dinamica in pagina care trebuie integrata in contentul deja existent.


De când Iulian mi-a prezentat o propunere de design și ideile lui, am știut că este profesionist. Este mai mult decât un programator, este un om de marketing care înțelege cum trebuie să arate și să se prezinte un site modern, adaptat zilelor noastre. Cu ajutorul lui Iulian, blogul Romanian Copywriter a devenit website de agenție și, de atunci, numărul de clienți a crescut exponențial. Recomand cu încredere KlientUp atât pentru serviciile de calitate cât și pentru aportul și valoarea pe care o aduce oricărui business.

Proiectul tau poate fi aici

Apasa-l, apaaasa-l!