Obiectivul KlientUp

Amplificarea potențialului
personal și de business

Primele impresii sunt întotdeauna cele mai naturale

Se spune că prima impresie nu poate fi schimbată. Inconștient, cu toții judecăm o persoană încă din primele secunde de când o vedem și ne formăm impresia după felul cum se îmbracă și vorbește. Același principiu îl aplicăm și când vine vorba de a deveni clienții unei afaceri.

Imaginea noastră asupra brand-urilor cu care interacționăm este influențată de acea primă impresie pe care ne-au creat-o la început. Apoi, această imagine este construită, în timp, prin acumularea de experiențe cu produsele sau serviciile respective.

Mediul online a devenit cel mai important spațiu din lume pentru afaceri și, în egală măsură, cel mai aglomerat. Construirea imaginii, loialității și a încrederii este cheia prin care un brand se diferențiază de competitori.

Acesta este motivul pentru care am creat KlientUp - să construim împreună în România generații noi de antreprenori curajoși, optimiști și pregătiți să construiască brand-uri puternice.

Despre mine

Iulian Grigorescu

Bine ai venit! Numele meu este Iulian Grigorescu. În câteva cuvinte, m-aș descrie așa: antreprenor, blogger, brand manager. Am o experiență de peste 8 ani în design și web design, iar branding-ul este unul din punctele mele forte de aproape 3 ani. Daca vrei sa povestim lucruri legate de branding in general, ma poti contacta aici sau daca iti este mai la indemana putem vorbi pe Facebook.