Founder, KlientUp

De ce am ales WordPress?

Probabil consideri că motivul alegerii acestei platforme este că WordPress este ușor de folosit și că oricine poate crea o temă personalizată. Într-adevăr, la prima vedere așa pare. Este foarte simplu să adaugi o pagină nouă sau un articol. Este perfect adevărat.

Totuși, din punct de vedere tehnic, CMS-ul WordPress nu este la îndemâna oricui.

Procesul de creare a unei teme customizate (machetare / design grafic, implementarea în cod, testare, adaptare pe dispozitive mobile etc), necesită cunoștințe cel puțin medii de grafică, web design și nu în ultimul rând de marketing online. Totul este ca să nu folosești o temă gata creată, care poate nu se potrivește nevoilor tale.

Motivul din spatele alegerii WordPress nu a fost acela de a ne lăuda că știu și ‘vedem’ lucruri care poate altora le scapă. Principalul argument a fost flexibilitatea CMS-ului dar și interesul crescut în România pentru WordPress. Se poate observa și în graficul de interes de mai jos.

Misiunea KlientUp este de a oferi kalitate într-o piață saturată de site-uri și bloguri create folosind teme stock, nepersonalizate. Cu ajutorul nostru vei beneficia nu doar de un design unic și funcționalități complexe, ci și de transparență totală și o comunicare constantă și productivă.

Modul nostru de lucru

În calitate de agenție de web design, este atât de simplu să cumperi o tema gata făcută și să o vinzi clientului ca fiind una custom. Foarte simplu…

Cu toate că obiectivul final al oricărei afaceri este de a dobândi klienti și a crește profiturile, noi sub nicio formă nu lucrăm așa.

1. Nu livrăm niciodată o temă WordPress pre-made ca fiind una personalizată.
2. În cazul în care nu putem lucra cu anumiți clienți, respectuos ne retragem.
3. Dacă primul lucru pe care îl vei face este să ‘te plângi’ de preț, respectuos ne retragem.
4. Nu vei primi niciodată tema dacă nu este 100% finalizată și testată la capacitate maximă.
5. Nu vei rămâne pe cont propriu după ce proiectul este terminat. Vei avea întreg sprijinul nostru necondiționat (aka consultanță gratuită).

O privire în bucătăria noastră internă

Cu toate că există multe framework-uri pentru WordPress, am ales să ne „construim” propria variantă pentru a putea avea control absolut. Pentru fiecare proiect folosim aceeași temă blank („dezbracată”) Underscores în combinație cu Materializecss, un framework CSS conceput după ultimele standarde în Material Design.

Varianta de la care pornește fiecare temă WordPress personalizată

Nu folosim niciun plugin ajutător de tip Visual Composer pentru a crea paginile. Tema noastră de start a fost creată cu scopul de a putea controla cu ușurință toate elementele existente (tipografie, text, imagini, așezare în pagină etc).

La început, nu arată la fel de bine ca o temă pre-made, însă te invit să citești povestea unuia dintre proiectele noastre și vei vedea cum a evoluat ‘design-ul’ de mai sus.

KlientUp Blog

Primul nostru gând a fost să scriem pe blog despre WordPress. Însă, după o analiză complexă, am realizat că eforturile noastre vor fi în zadar. Multe lucruri despre care putem scrie sunt prea tehnice și nu credem că îți poți dedica timpul creării propriului site, de la zero. În fond, ai de condus o afacere, nu-i așa?

În schimb, am hotărât că cele mai potrivite subiecte și cele mai interesante pentru tine sunt cele legate de productivitate, cum să te concentrezi pe ceea ce ai de facut, trucuri și sfaturi rapide din marketing online etc.

Stai liniștit, nu e vorba de încă un blog de dezvoltare personală. Nimeni din interiorul KlientUp nu este „personal coach”. Vom scrie despre mini sau macro soluții la probleme și situatii concrete, de care se lovește orice antreprenor, inclusiv noi.

Sperăm să te ajute sfaturile noastre și îți stăm cu plăcere la dispoziție pentru mai multe detalii despre activitatea noastră!

Okupația KlientUp

Secretele noastre