Sumar

Design-ul excelent înseamnă mai mult decât alegerea fonturilor, a culorilor și a imaginilor potrivite. Proiectăm website-uri intuitive care combină toate elementele unui serviciu de creare site web, într-o experiență totală a utilizatorului. Rolul web design-ului este de a îndruma, convingător, utilizatorii spre destinașia finală aleasă - indiferent de dispozitivul pe care se află.

Procesul nostru de proiectare și realizare site web este extrem de colaborativ și unic pentru fiecare dintre clienții noștri. Vei fi informat constant de cele mai bune practici UI/UX, ce date analitice ajutatoare extragem, precum și modul în care noi îți înțelegem afacerea și nevoile clienților tăi.

Web design ca extensie de brand

KlientUp este o firmă de web design pentru care calitatea este un subiect important. Dar poate fi ea cuantificată? Calitatea este rezolvarea bug-urilor din baza de cod? Estetica unui design? Site-ul a fost creat manual, de la zero?

Definim calitatea pe principii de performanță:

 • vizitatorii participă la acțiunile către care îi îndrumăm;
 • ajutăm utilizatorii să navigheze cât mai ușor;
 • contentul este ușor de identificat și de citit;
 • crearea de conținut este facilă și ușor de accesat;
 • dezvoltarea unei baze de vizitatori datorită instrumentelor existente în website.

O agenție de web design știe că un website bine construit desenează portretul brand-ului, în comparație cu unul unul invechit lipsit de o experiență pozitivă.

Valorile ies in evidență? Au un mesaj care pot conecta oamenii cu brand-ul?

Când ne uităm în online, constatăm că diferența dintre website-urile excelente și cele comune, o face alinierea la brand și la obiectivele pe care le are. Ceea ce face o companie unică în spațiul său este comunicarea, storytelling-ul într-un mod care imită cultura brand-ului și apropierea de clienții săi.

Creare site web - tu l-ai visat, noi îl construim

O întrebare frecventă care ni se pune este dacă o anumită caracteristică sau o idee se poate construi. Trăim într-o perioada excelentă din punct de vedere tehnologic, motiv pentru care sintagma “putem să” a fost înlocuită cu “ar trebui să”.

Avem experiență de peste 10 ani în web design, așa că știm cum să:

 • folosim structura unui website pentru a ajunge la rezultatele dorite;
 • combinăm armonios font-uri, culori și imagini;
 • ne folosim de ierarhia vizuală pentru a ghida cu ușurință utilizatorii;
 • ne ajutăm de WordPress pentru a construi experiențe personalizate;
 • profităm de tendințe și viziuni moderne pentru a da viață unui concept grafic excelent;
 • construim un website cu o interfață pe care oamenii o cunosc.

Suntem bucuroși să oferim aprecieri tehnologice și să evaluăm ce părți ale proiectului tău ar trebui incluse sau eliminate, astfel încât să ne asigurăm că produsul final este în conformitate cu viziunea ta.

"KlientUp s-a dovedit un partener excelent pentru agenția noastră. Echipa nu are doar viziune impecabilă în ceea ce privește web design-ul, cât și abordări personalizate, este întotdeauna lângă tine, de aceea este o plăcere să colaborezi cu ei."

păreri clienți KlientUp

Cătălin Ionașcu
RomanianCopywriter

Ne-ar face plăcere să îți oferim câteva îndrumări sincere

Da, hai să vorbim

Întrebări frecvente

Răspunsul la această întrebare nu este decât unul: depinde. Unele website-uri au timp de execuție câteva luni, altele doar câteva săptămâni. Fiecare brand are cerințe unice și fiecare client are obiective diferite. Ne este greu de ghicit, așa că alegem să nu o facem.

Toate site-urile create de KlientUp sunt construite după cele mai bune practici, optimizându-l încă de la început pentru motoarele de căutare. De asemenea, includem audituri SEO în toate proiectele.

Echipa KlientUp va crea și conținutul de care este nevoie pentru a construi un website.

Proiectul începe cu un depozit de 50%, ulterior soldul rămas de 50% se va achita când website-ul este funcțional - conform cerințelor.

Este o întrebare pe care o primim des și care din păcate nu are un răspuns clar, concis. Pentru a oferi o estimare exactă, echipa KlientUp va fi constant în contact cu tine și va colecta informațiile necesare. Costul depinde de timpul folosit pentru proiectarea și dezvoltarea personalizată a proiectului. În general, oferim servicii de web design specifice afacerii tale pentru a ajuta la menținerea costurilor cât mai mici posibil, dar lucrările de proiectare și/sau dezvoltare personalizate sunt facturate în consecință.