Ajutăm antreprenorii să își creeze un avantaj online decisiv.

Procesul KlientUp, dezvoltat și rafinat datorită colaborării cu numeroși antreprenori ca tine,
este conceput să creeze brand-uri și active de brand aliniate cu interesele de business.

Digital
Branding

Între 6 și 8 săptămâni

Ai un produs sau serviciu deosebite? Tot ce mai rămâne de făcut pentru a avea rezultatele dorite, este să le susți cu un brand puternic. Echipa KlientUp ajută antreprenorii ambițioși, care își doresc să creeze brand-uri solide, oferindu-le servicii de branding ce pot crea un avantaj decisiv în fața competitorilor.

Avansează

Branded
Websites

Între 6 și 12 săptămâni

Suntem foarte meticuloși când vine vorba de construirea de site-uri de brand. Datorită faptului că pentru majoritatea clienților noștri website-ul este instrumentul principal de vânzare, fiecare element este considerat un punct de contact cheie: de la felul în care este editată o imagine, până la modul în care funcționează un buton. Acest lucru garantează că fiecare website pe care îl creăm este unic și adaptat brand-ului tău.

Avansează

Content
Marketing

Strategie minim 6 luni

Marketingul de conținut este considerat cel mai eficient instrument de marketing. Cu ajutorul pachetelor noastre și cu o strategie bine definită, creatorii de conținut cu care colaborăm, scriu, editează și personalizează conținutul (adaptat pentru motoarele de căutare) pentru a putea atrage cu ușurință clienți noi.

Avansează

Ai o idee și nu știi
de unde să începi?