Digital
Branding

Identități puternice de brand

Serviciile noastre de branding sunt abordate strategic - căutăm mereu să înțelegem și să definim înainte de a intra în procesul de creație. Prin această abordare ne asigurăm că brand-urile concepute de noi sunt create astfel încât să ocupe un loc unic în mintea consumatorilor, făcându-le memorabile și ușor identificabile.

01

Poziționare de brand

Comprimăm toate informațiile într-o singură propoziție pentru a explica clar de ce faci ceea ce faci și cum te face diferit. Aceasta este cheia poziționării.
02

Messaging

În prima etapă, ne folosim de cuvinte pentru a construi un brand. Acest lucru ne permite să creăm o architectură solidă pentru task-urile creative care vor urma.
03

Identitate vizuală

Transformăm strategia în vizual pentru a putea da o formă brand-ului tău. Vom dezvolta identitatea vizuală cu elementele de care ai nevoie - de la logo, tipografie și palete de culori până la seturi de icoane, ilustrații și animații.
04

Illustrații

Creăm ilustrații personalizate — de la seturi de icoane, la caractere, eroi și până la scene ce îți iau răsuflarea. Ne bazăm din rețeaua noastră de artiști grafici pentru a găsi oamenii potriviți.
04

Video & animații

Introducem motion design-ul în cât mai multe elemente din conținutul de brand - de la videoclipuri explicative și logo-uri în mișcare; până la animații complexe atât CSS cât și pentru campanii de promovare.

Ai o idee și nu știi
de unde să începi?