Content
Marketing

Servicii de content marketing adaptate pentru a atrage trafic organic de calitate.

Marketingul de conținut este considerat cel mai eficient instrument de marketing. Cu ajutorul pachetelor noastre și cu o strategie bine definită, creatorii de conținut cu care colaborăm, scriu, editează și personalizează conținutul (adaptat pentru motoarele de căutare) pentru a putea atrage cu ușurință clienți noi.

01

Strategia de conținut

Toate pachetele noastre de servicii includ strategia de conținut personalizată, construită pentru brandul tău, publicul țintă și obiectivele de marketing.
02

Dezvoltarea conținutului

Creăm un calendar de conținut pe o durată de minim 6 luni. În funcție de pachetul ales, vei primi între 4-12 articole pe lună.
03

Creare de conținut

Echipa de content writeri aleasă pentru proiectul tău, sub îndrumarea unui project manager, începe să vă creeze conținutul urmând cu strictețe planul editorial.
04

Optimizarea conținutului

Serviciile noastre de content marketing includ și servicii SEO, cu ajutorul căror optimizam conținutul pentru atât utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare.
05

Raportare

În fiecare lună, oferim un raport detaliat, care arată performanța (și randamentul) conținutului creat în luna respectivă.
<

Ai o idee și nu știi
de unde să începi?