5 website-uri personale care iti vor placea la nebunie

Multi dintre noi asociem conceptul de brand cu  o companie, dar intr-o lume acaparata de influenta online-ului, brandul personal a devenit din ce in ce mai important pentru sucees – atat personal, cat si profesional.

Incantator este faptul ca ai putere absoluta atunci cand iti construiesti brand personal – comparativ cu un brand de companie care este influentat de mai multi factori de decizie.

Ai la indemana pozitionare, elemente vizuale cat si mesaj transmis prin continut scris, audio sau video, toate pentru a te ajuta sa avansezi in cariera profesionala – binenteles, ai nevoie de un serviciu de realizare site web.

Si cu toate acestea, de ce nu se ‘exploateaza’ toate aceste puncte favorabile de catre cei care vor sa isi contruieasca un brand personal?

Raspunsul este undeva la mijloc si necesita un articol separat doar pentru a atinge cateva lucruri esentiale.

Important este ca atunci cand esti confuz, poti urma exemplul celor care au succes.

1. Geraldine DeRuiter

Everywhereist este o combinatie reusita intre amuzament, inteligenta, cu o urma de ‘dark’ si totul se datoreaza autoarei, Geraldine DeRuiter.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand vrei sa iti construiesti un brand personal, este sa iti promovezi personalitatea – lucru pe care website-ul Geraldinei il face.

Desigur, dincolo de ceea scrie si transmite, se observa identitatea vizuala coerenta, usor boema, care ‘spune’ utilizatorilor sai ca Geraldine este o persoana inteligenta, dar si pusa pe sotii.

2. Marie Forleo

Marie Forleo se autointituleaza „multi-passionate entrepreneur”, se implica activ si in acte caritabile.

Website-ul debordeaza de autenticitate in design, iar tot ce transmite este 100% real. De la culori, la copy, imagini, brandul personal pe care in afiseaza este optimist, inspirational, usor de consumat, lucruri care o ajuta sa se conecteze usor cu publicul ei tinta.

3. Melissa Ambrosini

Website-ul Melissei Ambrosini, este plin de viata si ii reflecta personalitatea 100%. Se poate observa din primele secunde.

Pe langa faptul ca este evident ca un website contruit in jurul unui brand personal ar trebui sa te scoata in evidenta, exemplul Melissei este demn de luat in seama pentru ca imbina latura umana cu business-ul ei.

Un vis pentru oricine isi construieste o afacere pe fundamentul unui brand personal.

4. James Clear

James Clear este un exemplu interesant pentru ca il putem cataloga usor atipic datorita contrentrarii sale pe minimalism.

Ca autor, James Clear a facut constant un lucru: pw website a lasat cuvintele sa vorbeasca, in loc sa se bazeze pe vizualuri fanteziste sau chiar ‘moderne’.

Website-ul incurajeaza cititul, lasand continutul sa cucereasca si sa tranforme vizitatorii in fani.

5. Ash Ambirge

De indata ce ai intrat pe website, vei observa ca Ash Ambirge nu pierde timp si iti arata din primul moment ca este o femeie cu multe valori si opinii.

Daca acorzi cateva momente sa intelegi mesajul pe care vrea sa il transmita, vei fi ‘plesnit’ de curajul pe care il afiseaza si de faptul ca prin continut, si-a creat o semntaura personala.

In fond, cum altfel iti poti afisa personalitatea daca nu ai curajul sa o faci?

Ce sa inveti din exemplele de mai sus?

Industria de packaging va atinge, ca valoare, 1 trilion de dolari pana in 2024.

Analagia exista pentru ca am stabilit ca tu esti produsul, asa ca de ce nu ai avea grija de ambalaj? Global, sunt foarte putin brand-uri care se vand singure, insa cu siguranta ca s-au investit niste sute de milioane de dolari pentru a ajunge in acel stadiu.

Revenind cu picioarele pe pamant, ce inseamna in personal branding, ambalajul?

Lasa-ti personalitatea sa-ti defineasca stilul vizual

Sarcina ta este sa lasi vazut asa cum esti, tocmai datorita faptului ca autenticitatea, in personal branding, este cheia succesului.

Se poate observa din exemplele de mai sus ca, intr-adevar, ai nevoie de o doza mare curaj pentru a face acest lucru, insa poate fi factorul diferentiator..

Intr-un mediu online competitiv, diferentierea reala, te poate scoate din anonimat.

Indrazneste.